JOICO – the joy of healthy hair

Joico staat garant voor mooi en gezond haar! Joico maakt gebruik van de best mogelijke ingrediënten, stelt zeer hoge kwaliteitseisen en garandeert de gezondheid van je haar. Je haar wordt van binnenuit gevoed, gerepareerd en gestructureerd.

Creëer gezond, sterk en glanzend haar met de ultra verzorgende productlijnen van Joico: Joico K-Pak, Silk Result, Moisture Recovery, Body Luxe, Color Endure, Daily Care en Smooth Care. Probeer naast verzorging ook de Joico stylings producten van K-Pak en Joico Style. Joico verzorging en styling geven je haar daadwerkelijk het resultaat dat ze beloven.

De producten van Joico zijn niet getest op dieren en zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Joico, ook bekend als ‘The Healthy Hair Company’.

BEKIJK FILM

FRAMESI – Just for you

Het Italiaanse Framesi is in 1945 gestart met de verkoop van enkele haarproducten. Het groeide al snel uit tot een specialist op het gebied van kleur, daar is het merk bekend mee geworden. In de jaren ’80 kwamen daar een stylinglijn, een verzorgingslijn en accessoires bij. Sindsdien biedt Framesi een volledig assortiment en kun je met Framesi een full concept-salon creëren.

LEES VERDER